Nabídka platí pro skupinové akce. V průběhu prázdnin je možné objednat si na místě z jídelního lístku. V případě zájmu Vám připravíme i toto nabízené all inclusive menu. Je potřeba jej objednat předem.

Celovečerní menu Vinný sklep Pod Kozím hrádkem leden – červen 2018

Cena je 700 Kč/osoba. Celovečerní menu zahrnuje:

Předkrm – domácí játrová paštika, pečivo (A – 7).

Teplou večeři: vepřovou panenku na víně obalenou ve slanině a šalvějovém listu. Podávaná s cibulí restovanou na víně a šťouchanými bramborami se slaninkou. (200 g).

Další občerstvení v rámci celovečerního menu zahrnuje:
– obložené mísy uzenin (min. uzené maso, klobásky, tlačenka) a sýrů (min. gouda, niva, plněné hermelíny), pečivo. Průměrná hmotnost sýrů a uzenin je 200g na osobu. (A – 1, 8, 10)
– pečená kuřecí stehýnka
– nealko pití (voda), káva, čaj
– víno na celý večer, volná konzumace (18:00-02:00) (A – 3, 7, 12)
– degustace vín u beček (cca 8-10 vzorků vín, doba 1:30)

Samostatná ochutnávka (8 vzorků vín ) se sommelierem, která obsahuje ještě malé občerstvení formou neutralizačního sousta (domácí paštika, sýry, pečivo, voda) stojí 250 Kč. Minimální počet 10 osob.

Myslíme i na vegetariány. Dejte vědět předem, zda je mezi Vámi někdo s odlišnými stravovacími nároky či alergií, aby o něj bylo dobře postaráno.

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označení dle směrnice 1169/2011 EU je na konci stránky. U jednotlivých pokrmů je vždy seznam alergenů vyznačen čísly, která se shodují s pořadím uvedení jednotlivých alergenů v seznamu.
Jak to u nás vypadá si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

V průběhu letních prázdnin je možné si objednat jak plné menu (viz výše), tak z aktuální nabídky jídelního lístku.

Při objednávkách mimo víkendové večery hlavní sezóny, případně pro skupiny nad třicet osob a cestovní kanceláře jsme schopni nabídnout upravená či cenově zvýhodněná menu. O nabídku si napište: michal.solarik@seznam.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označení dle směrnice 1169/2011 EU. Číselné označení alergenů je následující :

1.obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich – nejedná se o celiakii
2.korýši a výrobky z nich
3.vejce a výrobky z nich
4.ryby a výrobky z nich
5.podzemnice olejná ( arašídy) a výrobky z nich
6.sojové boby ( soja ) a výrobky z nich
7.mléko a výrobky z něj
8.skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9.celer a výrobky z něj
10.hořčice a výrobky z ní
11.sezamová semena a výrobky z nich
12.oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg,ml/kg v SO
13.vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj
14.měkkýši a výrobky z nich