Víkend na česneku – tom medvědím – sobota 12. 4. – obědové menu

Publikováno uživatelem Kategorie: Aktuality

Pěkné jarní počasí probouzí přírodu a vytahuje ze země všechny posly jara. Lužní lesy v okolí Dyje pokryly doslova koberce listů medvědího česneku. Byl by hřích si nevyrazit! My na česnek a vy na Pálavu a do Mikulova, kde můžete ochutnat něco čerstvého, šťavnatého a zdravého. První dubnovou sobotu jsme vám nabídli jídla připravená v kombinaci s čerstvě nasbíraným medvědím česnekem. A protože vám chutnalo a na některé se nedostalo, rozhodli jsme se akci opakovat a i tuto sobotu (12. dubna) k nám můžete přijít na zdravý oběd.

A nejen oběd. Samozřejmě také ochutnat naše vína. Třeba by vám mohla s jarem zachutnat čerstvě nalahvovaná, svěží voňavá „Milerka,“ tedy správně Müller Thurgau. Nebo víno odrůdy Johanniter.

Obědové menu: vychutnat si budete moci krémovou polévku z medvědího česneku, vepřovou panenku, candáta nebo ztracené vejce s tagliatelle a to vše v kombinaci s pikantní kořenitou chutí jarní bylinky, která vám dodá pořádnou porcí vitamínů. Skvělá byla také kuřecí roláda s nádivkou s brusinkami a…. medvědím česnekem.

V pátek a v sobotu večer také řízená degustace vín.

Jak máme otevřeno:
Pátek 11. dubna od 17.00 hod.
Sobota 12. dubna od 11.00 hod. 
Neděle 3. dubna od 10.00 do 12.00 hod. – prodej vín

Volné ubytování – Apartmán

Kontakt: michal.solarik@seznam.cz
Tel.: 773 910 062