Celovečerní menu Vinný sklep Pod Kozím hrádkem
aktuální cena celovečerního menu na osobu 990 Kč
(cenová nabídka je platná pro rok 2024)
Nabídka platí pro čas 18:00 hod. až 24.00 hod.
Celovečerní menu zahrnuje:
Předkrm – domácí drůbeží játrová paštika s brusinkami, pečivo (A – 7).
Teplou večeři: vepřovou panenku na rozmarýnu podávanou s jemně pepřovou omáčkou a šťouchanými bramborami.
Součástí dalšího občerstvení v rámci celovečerního menu je:
– obložené mísy skvělých domácích uzenin (uzené maso, klobásky, tlačenka, nakládaná zelenina) a sýrů (gouda, niva, hermelíny), pečivo. Průměrná hmotnost sýrů a uzenin je 200 g na osobu. (A – 1, 8, 10)
– nealko pití (voda), káva, čaj
– víno na celý večer, volná konzumace sudového vína dle aktuální nabídky (18:00-24:00) (A – 3, 7, 12)
– degustace vín (cca 8-10 vzorků vín, doba 1:30)
Nabídka platí pro čas: začátek 18:00 hod. ukončení ve 24.00 hod.
Ochutnávka vín (min. 8 vzorků vín ) se sommelierem, která obsahuje ještě malé občerstvení formou neutralizačního sousta (domácí paštika, sýry, pečivo, voda) stojí 500 Kč na osobu. Minimální počet osob 10.
Samostatná ochutnávka vín bez občerstvení (min. 8 vzorků vín ) – 400 Kč na osobu. Minimální počet osob 10.
Myslíme i na vegetariány. Dejte vědět předem, zda je mezi Vámi někdo s odlišnými stravovacími nároky či alergií, aby o něj bylo dobře postaráno.
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označení dle směrnice 1169/2011 EU je na konci stránky. U jednotlivých pokrmů je vždy seznam alergenů vyznačen čísly, která se shodují s pořadím uvedení jednotlivých alergenů v seznamu.
Jak to u nás vypadá si můžete prohlédnout ve fotogalerii.
V průběhu letních prázdnin je možné si objednat z aktuální nabídky jídelního lístku. Prázdninovou otevírací dobu naleznete v aktualitách (vždy ji tam před prázdninami umístím).
Nabídka výše se může měnit v závislosti na vývoji cen v průběhu roku a není závazná, pouze orientační, i když se snažíme, aby vždy odpovídala realitě. O naši závaznou nabídku si napište: michal.solarik@seznam.cz
Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označení dle směrnice 1169/2011 EU. Číselné označení alergenů je následující :
1.obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich – nejedná se o celiakii
2.korýši a výrobky z nich
3.vejce a výrobky z nich
4.ryby a výrobky z nich
5.podzemnice olejná ( arašídy) a výrobky z nich
6.sojové boby ( soja ) a výrobky z nich
7.mléko a výrobky z něj
8.skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů
9.celer a výrobky z něj
10.hořčice a výrobky z ní
11.sezamová semena a výrobky z nich
12.oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg,ml/kg v SO
13.vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj
14.měkkýši a výrobky z nich
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin