Velikonoce – pátek a sobota jsou stále volná místa na večerní řízenou degustaci vín

Publikováno uživatelem Kategorie: Aktuality

Velikonoční víkend máme otevřeno od 11.00 hod.

Velikonoční obědové menu:

Polévka – drůbeží vývar s kořenovou zeleninou a pažitkovými nočky.
Hlavní chod – kuřecí roláda plněná špenátem a slaninou se šťouchanými bramborami.
Dezert – mléčná čokoláda s mandlemi přelitá višňovým gelem. Šlehačka a popcorn v karamelu.

Pátek večer i v sobotu večer jsou stále volná místa na ochutnávku vín. Je možné si objednat i celovečerní menu.

V čase od 18.00 do 24.00 hod. je možné si rezervovat místa na celovečerní menu s řízenou ochutnávkou vín.

Kontakt pro rezervaci míst: Michal Solařík, tel. 773 910 062,