Víkend na česneku – tom medvědím – sobota 5. 4. – medvědí obědové menu

Publikováno uživatelem Kategorie: Aktuality

Pěkné jarní počasí probouzí přírodu a vytahuje ze země všechny posly jara. Lužní lesy v okolí Dyje pokryly doslova koberce listů medvědího česneku. Byl by hřích si nevyrazit do Mikulova a neochutnat něco čerstvého a šťavnatého. U nás to může být právě nalahvovaná voňavá „Milerka,“ tedy správně Müller Thurgau, nebo aktuální víkendové menu z medvědího česneku. Vychutnat si budete moci polévku, vepřovou panenku, risotto i candáta a to vše v kombinaci s pikantní kořenitou chutí jarní bylinky, která vám dodá pořádnou porcí vitamínů. V pátek a v sobotu večer také řízená degustace vín.

Jak máme otevřeno:
Pátek 4. dubna od 17.00 hod.
Sobota 5. dubna od 11.00 hod. 
Neděle 6. dubna od 10.00 do 12.00 hod. – prodej vín

Volné ubytování – Apartmán a Skalní pokoj

Kontakt: michal.solarik@seznam.cz
Tel.: 773 910 062