Svatomartinské menu – 15. a 16. listopadu 2024

Publikováno uživatelem Kategorie: Aktuality

Svatomartinské víkendy ve vinném sklepě Pod Kozím hrádkem – 8. a 9. listopadu a 15. a 16. listopadu

Šéf kuchyně a skvělý kuchař Staňa Vykoukal si pro vás letos připravil chutné a voňavé martinské menu nejen k mladým vínům.

Svatomartinské menu 2024:

Předkrm: kachní rillettes, bagetka

Polévka: krémová dýňová polévka s wasabi

Hlavní chod: pečené kachní stehno s červeným zelím na víně odrůdy Zweigeltrebe, perníkem a čokoládou, pečenými jablky a smaženou cibulkou. Bramborové gnocchi.

Dezert: kokosová čokoláda.

Cena martinského menu včetně sklenky vína je 550 Kč

Otevírací doba: v pátek a v sobotu vždy od 18.00 hod.

Menu si můžete rezervovat jako alternativu k celovečernímu menu, kdy za cenu 990 Kč dostanete bohatou večeři, víno na večer, degustaci vín a malé občerstvení formou obložených mís s uzeninami a sýry.

Místa je nutné si rezervovat – kapacita našeho vinného sklepa je omezena.
Kontakt pro rezervaci míst: Michal Solařík, tel.: 773 910 062, e-mail: michal.solarik@seznam.cz

Aktuální volné kapacity vinného sklepa na večerní degustace (od 18.00 hod.):
Pátek 15. listopadu – 2 místa
Sobota 16. listopadu – 30 míst.


Kachní rillettes, bagetka


Dýňová polévka s wasabi

Vinný sklep svatomartinské menu
Pečené kachní stehno, červené zelí, bramborové gnocchi.